Zijn binaire opties scam?

Demo-account – eerder uitzondering dan regel

Helaas zijn veel te bieden Binaire Opties Broker zonder demo-account. Het spijt veel handelaren, maar het is aan de Broker beslissing. Hij heeft geen demo-account te bieden en kan totaal liet een serieuze indruk. Er zijn al pro en contra argumenten http://binaireoptiesned.com/ voor demo-account. Omdat de trading platforms zijn gemakkelijk te begrijpen, de demo-account om puur technische redenen zal niet per se verplicht.

Stortingen en opnames

Met de storting en opname routes aanmeren veel handelaren, of een makelaar is gerenommeerde. Dat lijkt echter overdreven, omdat het kan worden gebaseerd op de page manieren waarop de betaling van fabriceren nauwelijks een oplichterij. De meeste makelaars toestaan betalingen op de volgende manieren:

  1. Bank Transfer
  2. verschillende creditcards en betaalkaarten
  3. eWallets zoals Moneybookers, Neteller, Giropay en meer vormen
  4. zelden PayPal
  5. ook zeldzaam Western Union

De soms exotische e-wallets, waarvan één in dit land heeft nog nooit gehoord, hebben zich gevestigd in bepaalde regio’s van de wereld. De makelaar biedt hen, want zelfs handelaren uit Azië, Noord-Amerika, de Stille Oceaan en het Midden-Oosten toegang tot haar platform.

Trader mag alleen mee dat de betaalmethode is gekoppeld aan een bepaald aantal dagen betalingen pad. Creditcards en eWallet gaan snelste, in het beste geval in enkele seconden. Daarom wordt het als zeer ernstig beschouwd als makelaars bieden op deze manier.

Vijf tips om aan de slag in de handel

De volgende vijf tips zullen nieuwkomers helpen om hun weg snel te vinden. Beginners kunnen ook ervaren handelaren die elders zijn de handel in aandelen en derivaten zijn nu geïnteresseerd in de opkomende gebied van binaire opties.

Het geld is in toenemende mate
Het geld is in toenemende mate

Tip # 1: Zorg ervoor dat u een makelaar met verlies bescherming of vervroegde sluiting functie te selecteren. Deze twee functies verschillen. Broker met teruggaaf bescherming verlies in geval van verlies zijn een daling van 10 tot 15 procent van het inzetstuk. De vervroegde sluiting functie betekent dat er een behoefte in de winnende optie voortijdig kan worden gesloten.

De handelaar verlaat een deel van zijn winst, maar hij slaat de gecumuleerde winst, dat is in veel marktsituaties voordelig. De optie zou bijvoorbeeld, lopen drie uur en tijdens het afremmen dragen 80 procent winst als de handelaar juiste is geweest. Nu al de cursus vermeld na een uur in de winst, maar hij kon ook terug te vallen.

De handelaar maakt gebruik van vervroegde sluiting en ontvangt ongeveer 30 tot 40 procent winst. Dat is beter http://binaireoptiesned.com/brokers/anyoption/ dan wanneer hij lijdt een verlies op het einde omdat de prijs is vast in een range en kon binnen de komende twee uur met de oorspronkelijke waarde dalen.
Tip nummer 2: gut gevoel is bij de handel een slechte raadgever. Ontwerp een strategie, waarvan u overtuigd bent. Onderneem actie dan is deze strategie.
Tip nummer 3: Money Management is een beetje anders dan het risico management. Het betekent onder meer, nooit naar alle de hoofdstad slechts één optie te zetten. Het gebruik en de risico per neemt slechts 2-5 procent.
Tip nummer 4: Begin met kleine inzetten om een gevoel voor het echte geld handel te krijgen. voldoen 5-10 euro. Als je slaagt, uw inzet nog te verhogen. Er zijn makelaars als Banc de Binary toelaat dergelijke mini-missies.
Tip nummer 5: Geloof niet alle geruchten, de opties forfaitaire som zet elke Binary Broker een oplichterij. Kortom, het is inderdaad nieuw, maar toch ernstige en gemakkelijk te hanteren financiële instrumenten. Natuurlijk zijn ze riskant, maar die zijn ook andere derivaten. De ernst van makelaar blijkt onder andere af van de licentie.